A fogászat a hivatásunk!

Sokszor kérdezték már meg tőlem, hogy  miért döntöttem úgy, hogy fogorvos leszek. Ha visszagondolok arra, hogy 19 éves fejjel miért döntöttem így, akkor az őszinte válaszom az, hogy nem tudom. Abban azonban 100%-ig biztos vagyok, ha újra választanom kellene, akkor megint ezt választanám. Ezt a szakmát nekem találták ki. És amikor úgy alakult, hogy munkatársakat kellet választanom magam  mellé, akkaor elsődlegesen ugyan ezt az ELHIVATOTTSÁG-ot  kerestem bennük. Így utólagosan pedig szerencsének tartom magam, hogy megtaláltam  őket, akik most a RelaxDent csapatát alkotják.

A további gondolatokat közösen gyűjtöttük Össze néhány címszóban, úgy hogy mindenki hozzátette azt ami  számára fontosat.

Ez a fogászat Önről szól!

Munkatársaink, hisznek abban , hogy tökéleteset  csak úgy alkothatnak,  ha Önt helyezik a középpontba. Ha partnerként tekintenek Önre , meghallgatják az igényit  és a szakmai irányelvek  figyelembevételével  részletesen tájékoztatják, akár több megoldási lehetőséget felkínálva. Sajnos ennek az is része lehet, hogy fogai vagy az Ön egészsége védelmébe, akár szembefordulnak az Ön elképzeléseivel is.

Mintha haza érkezne!

Tudom kicsit meredeken hangzik, de így igaz! A többedik alkalommal érkező pácienseink  már mintha közeli ismerőseink lennének, sőt gyakran fordul elő, hogy  már az első kezelésen átesve megtörik a jég kialakul a bizalom. Tudjuk azt mekkora megelőlegezett bizalom kell ahhoz, hogy gyakran, akár ismeretlenül  eljöjjön hozzánk, beüljön a székünkbe. Munkatársainkkal azon igyekszünk , hogy egy oldott légkört biztosítva leküzdjük az Ön esetleges félelmeit , hogy bebizonyíthassuk érdemes volt minket választani.

Egy megbízható csapat várja!

Csapatban dolgozunk, mert  a folyamatos technikai  fejlődés és napról napra megújuló tudásanyag  megkívánja, hogy az orvos a fogászaton belül is irányultságot válasszon, így biztosíthatjuk Önnek,hogy a bonyolult esetekben is tudja valaki a megoldást, de nem hiszünk a túl nagyra nőt kaotikus rendszerekben, ahol a sok orvos között elveszik a egyén és nem lesz más a végén csak egy kartotékozott beteg .

Aki gyorsan segít kétszer segít!

Sürgős esetben  soron kívüli segítséget nyújtunk Önnek  a tőlünk telhető legrövidebb időn belül.

Mindenki más, mindenki egyéniség!

A kreatív orvos nem a száraz tényeket használja , hanem adaptálja a tudást. Kollégáink  jól tudják mindenki , más , nincs két egyforma szituáció, de nincs lehetetlen. Fogtechnikusaink  nem fogakat készítenek Ők alkotnak, ha kell személyesen  vesznek részt a munkába, konzultálnak Önnel, hogy a leg élethűbb az arcvonásokkal harmonizáló fogakat készíthessenek.

A fájdalom  nálunk elfogadhatatlan!

Sajnos az érzéstelenítő beadása elkerülhetetlen, de felületi spray/zselé használatával igyekszünk ezt a kellemetlenséget is minimalizálni. Az új típusú fecskendők és az érzéstelenítő szerek széles skálájának használatával elértük , hogy Önöktől kapunk pozitív visszajelzést. Ha azt Ön igényli és/ vagy szükséges akkor akár a szedáció is megoldás lehet.

Mindig van okosabb akitől tanulhatunk!

Nem sajnálunk időt és energiát fektetni abba, hogy a legjobbaktól tanulhassunk . Rendszeresen veszünk rész  továbbképzéseken  és igyekszünk ezt kellő gondossággal adaptálni a mindennapi gyakorlatba.

Újabb nap , újabb innováció!

A technikai  fejlődés rettentően  gyors a fogászatban is. Nap mint nap jelennek meg új anyagok , gépek melyek segítségével az eddig bonyolult eset hétköznapivá válik. Viszont kellő óvatossággal kel kezelnünk  ezt a területet , hiszen sok renegát fejlesztés  okozhat akár helyrehozhatatlan károkat. Eszközeinket  és anyag kínálatunkat rendszeresen fejlesztjük bővítjük , de odafigyelünk a szakmai megalapozottságra, csak már jól dokumentált  biztos cégek kínálatát építjük be a mindennapi gyakorlatba.