Szakmai garancia

A RelaxDent Fogászati Centrum minden munkatársa  évente több alkalommal vesz részt kiemelt elméleti  és gyakorlati továbbképzéseken, hands-on kurzusokon külföldön és Magyarországon egyaránt. Igyekszünk a legjobbaktól tanulni, hogy  jobbak lehessünk!

Minőségi anyag garancia

Csak  biztos forrásból származó neves gyártok anyagait használjuk! Csak az európai minőség ellenőrzési sztenderdnek megfelelő , tanúsítvánnyal rendelkező cégek a beszállítóink. Klinikánk 3M -ESPE referencia rendelő, mellyel a neves német -amerikai  cég is elismerését adja minőségi munkánknak. (3M-ESPE, GC , Geistlich-Svájc ,Botiss, Nobel-Biocare, ID-USA,)

Beszállító és partner garancia

Az elmúlt 10 évben a kialakult az a beszállítói kör, akikkel jó és érdemes együtt dolgozni. Nem ismernek lehetetlent és partnerek  akár az extrém, egyedi esetek megoldásában , anyagok beszerzésében  is.

Fogtechnikai partnerünk az egyedi igények  szerint   készíti el Önnek a legélethűbb pótlásokat. Minőségi alapanyagok, innovatív technológia. (CAD/CAM, E-max , Czirkónium )

Garancia periódusok

A RelaxDent Fogászati Centrumban azért , hogy kézelfogató bizonyítékát adjuk annak, hogy magas minőségű munkát végzünk az alábbi, szokásosnál jóval hosszabb garancia periódusokat biztosítjuk Önnek:

gari_1

 

gari_2

 

gari_3

 

gari_4

Garancia periódusok

Esztétikus kompozit restaurációk (tömések)

Rögzített fogpótlások(hidak, koronák, inlay-k)

Kivehetőfogpótlások

Implantáció gyártói garancia

Implantátum beültetési garancia

3 év

2+1 év

2 év

5/10 év

3 év

A garancia kiterjesztése:

A garancia vonatkozik minden a Relaxdent fogászati centrum orvosai , dentalhigiénikusai, vagy fogtechnikusai által végzett  munkára. Implantáció esetén a gyártói garancia magára az implantátumra vonatkozik. Az általunk nyújtott beültetési jótállás keretében biztosítjuk, hogy probléma esetén  (az implantátum kiesik, meglazul)térítésmentesen új implantátumot ültetünk be.

 

A garancia nem terjed ki:

– a nem rendeltetés szerű használatból eredő károkra.

– szándékos károkozás esetére. Ide értendő az otthon végzett átalakítási javítási kísérlet.

– a kezeléssel összefüggésbe nem  hozható egyéb betegségekkel .

-a kezeléssel kapcsolatosan reálisan felmerülő járulékos  betegségek illetve szövődmények kezelésére(pl mély tömések utáni , vagy hidak, koronák alatti fogak utólagosan szükséges gyökérkezelése).

– ha a páciens gondatlan távolmaradása a kezelés újrakezdését indokolja.

– idegenkezűség. olyan harmadik fél által végzett beavatkozás aki (legyen az akár fogorvos, fogtechnikus) nem áll sem munka , sem szerződéses kapcsolatban a RelaxDent Fogászati Centrummal.

– más egyéb fennálló betegség ,vagy rossz szokás  fogazatra kifejtett negatív hatása(pl: éjszakai fogcsikorgatás, reflux)

– az egyébként garanciálisan elvégzendő kezelések járulékos költségeire. Pl: utazás, szállás, munkából való

 

Garancia feltételei:

-a rendszeres szűrővizsgálatokon való részvétel. Nagy beavatkozásokat (csont augmentáció, implantáció, 5- tagnál nagyobb hidak esetén) követően elöször  fél év múlva, majd ezt követően évente. Egyéb esetekben legalább 12 havonta.

– a kezelőorvos által előírt  szájhigiénés és a fogmű kezelésére való egyéb utasításainak betartása.

– a kezelőorvos javasolt járulékos kezelések elvégzése.

 

Garancia érvényesítési helye:

– a garanciális igény bejelentésének és érvényesítésének helyszíne a RelaxDent Fogászati Centrum telephelye 1094 budapest Ferenc Krt 41. 1.em 2.sz.

– a RelaxDent Fogászati Centrum nem téríti meg a garanciális beavatkozás címén más helyen elvégzett javítások , beavatkozások költségét.